Προσφορά ALOE+ COLORS SO VELVET Shower Gel - 250ml Μεγαλύτερη προβολή

ALOE+ COLORS SO VELVET Shower Gel - 250ml

1006990

Barcode: 5213006609145


ALOE+ COLORS SO VELVET Shower Gel - 250ml

Το απαλό αφρόλουτρο  So Velvet Aloe+Colors με υπέροχο άρωμα πούδρας, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

4.32€

-20%

5.40€

Περιγραφή

ALOE+ COLORS SO VELVET Shower Gel - 250ml


Απαλό  και ενυδατικό αφρόλουτρο So Velvet με υπέροχο άρωμα πούδρας. Με απαλή σύνθεση που σέβεται το δέρμα και ουδέτερο ph, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα σας. Έχει κρεμώδη υφή και ξεβγάζεται εύκολα, εμποδίζει τους ερεθισμούς και την ξηρότητα. Παράλληλα θρέφει το δέρμα σας προσφέροντας απαλότητα και ενισχυμένη ενυδάτωση.

Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, προσφέρει σημαντική μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Eίναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε μια ικανοποιητική ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα μέχρι να κάνει αφρό και μετά ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το  Αφρόλουτρο So Velvet Aloe+Colors με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος Aloe+Colors So Velvet ή Body Butter Aloe+Colors So Velvet!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: