Προσφορά NOW Coconut Oil Virgin 1000mg - 120 softgels Μεγαλύτερη προβολή

NOW Coconut Oil Virgin 1000mg - 120 softgels

1006424

Barcode: 733739017185


NOW Coconut Oil Virgin 1000mg - 120 softgels

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

21.81€

-17.84€

39.65€

Περιγραφή

NOW Coconut Oil Virgin 1000mg - 120 softgels

To έλαιο καρύδας (Cocus Nucifera) είναι ένα παραδοσιακό διατροφικό είδος πρώτης ανάγκης για τους λαούς της Ασίας, της Αφρικής και των νήσων του Ειρηνικού. Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στη βοτανική επιστήμη Αγιουρβέδα (Ayurvedic herbalism).

To Virgin Coconut Oil της NOW είναι ένα μη ραφιναρισμένο ψυχρά πεπιεσμένο έλαιο καρύδας, κατά την παραγωγική διαδικασία του οποίου δε χρησιμοποιείται κανένας διαλύτης. Το παρθένο έλαιο καρύδας δεν έχει trans λίπη και περιέχει εν αφθονία τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT’s), λαουρικό οξύ (C-12) και καπρυλικό οξύ (C-8). Τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου είναι λιγότερο πιθανό να συσσωρευθούν στο σώμα ως λίπος, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα λιπαρά οξέα. Ο συνδυασμός ελαίου καρύδας με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (πολυακόρεστα λίπη) αποτελεί την ιδανική προσθήκη σ’ ένα συνολικό υγιές λιπιδικό πρόγραμμα διατροφής.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 3 μαλακές κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Ανακυκλώστε υπεύθυνα.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: