Προσφορά NOWFOODS Natural Resveratrol 50mg - 60 Vcaps Μεγαλύτερη προβολή

NOWFOODS Natural Resveratrol 50mg - 60 Vcaps

1006468

Barcode: 733739033390


NOWFOODS Natural Resveratrol 50mg - 60 Vcaps

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

27.25€

-22.30€

49.55€

Περιγραφή

NOWFOODS Natural Resveratrol 50mg - 60 Vcaps

Η ρεσβερατρόλη είναι μία πολυφαινόλη που βρίσκεται κυρίως στη φλοίδα των κόκκινων σταφυλιών ή ορισμένων μούρων, και είναι ευρέως γνωστή για τις αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της.

Η ρεσβερατρόλη παίζει προστατευτικό ρόλο στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα της ρεσβερατρόλης σε αντιοξειδωτικoύς παράγοντες, καταπολεμά την επίδραση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν σε πρόωρη καταστροφή των υγιών κυττάρων και σε ένα σύνολο εκφυλιστικών παθήσεων.

Η Natural Resveratrol 50 mg της NOW Foods περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό πολυφαινολών, προανθοκυανιδίνων, και κατεχινών, τα οποία παρέχουν ισχυρή καρδιαγγειακή και κυτταρική προστασία στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως.

Προειδοποίηση: Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές μόνο σε εξαιρετικά ευαίσθητους οργανισμούς.

Εάν παρουσιαστεί γαστρεντερική δυσφορία, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: